imageimageimage
 

 

 • Ксюша
  Duminica, 15 Ianuarie 2017, 21:22:39
  Было очень приятно посетить данное заведение. Обслуживающий персонал доброжелательный и квалификацированный. Было очень вкусно. Спасибо за все)))
 • Лилия
  Vineri, 20 Mai 2016, 19:26:23
  Очень хорошее меню у вас, Don Taco. Спасибо огромное за добавление постного меню! Очень просим оставить постное меню на постоянной основе для вегетарианцев, которых сейчас очень много. Спасибо вам за то, что вы такие замечательные! Мы вас очень любим!
 • Sandu
  Miercuri, 11 Mai 2016, 14:31:45
  Salutare Don Taco! În timpul liber pe care il am cu familia si prietenii mei mereu intrăm in ospetie la voi. Ne place mult atmosfera de acolo, se simte căldură personalului si interesul de a satisface mofturile invitatilor. Fiind un mare gurman pot sa spun ca mîncarea este foarte gustoasă si pregătită cu mult gust. Va multumim ca oferiti clipe frumoase si vom intra de fiecare data posibil.
 • Mihaela
  Vineri, 25 Martie 2016, 10:37:05
  Un restaurant e 5 stele,bravo!De cite ori vin in acest local plec cu o diapozitie enorma.Bucatele au un gust delicios,si personalul este unul bine instruit,ma refer la domnisoara Maria.Ea este o fata straduitoare si isi cunoaste lucrul la perfectie...Bravo!
 • Alisa
  Vineri, 25 Martie 2016, 10:35:57
  Salutare echipei Don Taco!!! Din intimplare am intrat la voi, dar nu-mi pare rau deloc. Am fost la voi zilele astea mam simtit perfect... Atmosfera, bucatele senzationale, muzica, fetele dragute si tinere cu zimbetul pe fata ma fac din nou si din nou sa revin. Am fost deserviti de domnisoara Anastasia am primit o placere... ni-a sfatuit in ceea ce tine de bucate si nu a dat gres cu nimic. Cu drag revenim la voi.
More results...
Dan Iftodi - Software Developer