imageimageimage
 

 

Hey Querido Amigo,  Don Taco te invită să celebrăm împreună datele speciale din viața ta!!!

Pentru a adăuga un plus de armonie acestor zile, te chem în ospeţie la “Don Taco- Restaurantul unui bucătar cu bun gust!”, ca să te bucuri din plin de surprizele pe care ţi le-am pregătit, precum şi de o atmosferă excepţională, care îţi va crea buna dispoziţie, atît ţie, cît şi apropiaţilor tăi.

Don Taco, fiind un restaurant cu specific latino-american, îți oferă bucate exclusive într-o ambianţă placută şi veselă; perfectă pentru ca să-ți petreci timpul alături de familie sau prieteni.  

Cu un aer discret spre luminos, un design renumit pentru naturaleţea şi prospeţimea sa, localul îmbină 120 de locuri, interior cu atmosferă de sărbătoare, personal prietenos, costumaţie colorată şi muzică aleasă.

Te așteaptă bucate tipice latino americane: Fajitas, Quesadilla, Buritto, Tacos, Chimichanga și multe alte delicii care îți vor lăsa gura apă.

Dacă mă vei vizita împreună cu 5 prieteni de-ai tăi şi vei dori să organizezi un banchet de ziua ta de naştere – Don Taco îţi oferă un BONUS în valoare de 200 lei**.

Iar pentru cei care preferă o petrecere într-un cerc mai restrîns de prieteni, le ofer + 5% reducere pentru consum, la reducerea deja existentă.***

Pe lîngă acestea Amigo, Don Taco îţi oferă în dar un desert exclusiv*, deliciosul ZORRO, care îţi va îndulci sufletul şi te va face cel mai fericit!

Nu zăbovi mult şi vino la “Don Taco-Restaurantul unui bucătar cu bun gust!”, pentru că anume aici este locul perfect pentru tine şi prietenii tăi!  

Toate acestea pentru tine, Amigo! 

 

  * Oferta este valabilă doar pentru omagiat, la prezentarea voucherului.

** Banchetul este un eveniment organizat din timp. Bonul în valoare de 200 de lei este valabil pentru un consum de la 150 lei de persoană, pentru minim 5 invitaţi.

***În cazul în care omagiatul îşi sărbătoreşte ziua de naştere cu mai puţin de 5 invitaţi, atunci pentru consum, la acele procente de reducere deja existente, se vor adăuga 5%.

image
Dan Iftodi - Software Developer